Снимка: Булфото, архив20-годишен младеж спря трамвай в изключително опасна ситуация.Мотрисата, движеща

...
Снимка: Булфото, архив20-годишен младеж спря трамвай в изключително опасна ситуация.Мотрисата, движеща
Коментари Харесай

Младеж спря трамвай без ватман, тръгнал на заден ход в София

Снимка: Булфото, списък

20-годишен юноша спря трамвай в извънредно рискова обстановка.

Мотрисата, движеща се по линия номер 12, потегля на заден ход, откакто остава без лидер. На помощ се притичва Мануел Георгиев. За необичайния случай описа посредством обществените мрежи майката на младежа. Докато чака на спирката на ул. „ Патриарх Евтимий ” своя трамвай в посока площад „ Гарибалди ”, Мануел вижда по какъв начин трамваят дава на заден ход към стадион „ Васил Левски ”. Ватманът не е в кабината.

„ Ударих един спринт и скочих. В кабинката не знаех какво тъкмо се случва, дръпнах един-два педала, стопирах го със спирачката и ватманката го чу и се появи с някаква храна някъде оттова. Тя потегли да се оправдава, че е натиснала спирачката и продължи да се движи обратно. Хората ме поздравиха, благодариха ми, бабите ми пращаха въздушни целувки ”, разкри младежът.

Свидетел на смелата постъпка на Мануел става работещият наоколо Димо Георгиев. „ Видях едно момче по какъв начин гони трамвая. Не се движеше бързо, само че на фона на тези килограми е рисково ”, сподели той пред камерата на БТВ.

От ватманката, оставила машината без контрол, ще бъдат поискани писмени пояснения, обявиха от „ Столичен електротранспорт ”. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР